float:left biedt online diensten in alle geuren en kleuren naar de noden van de klant. Door gebruik van de laatste nieuwe technologieën spelen we in op de wil van de gebruikers om optimale user experience te creëeren. Daarnaast is in samengang met online projecten ook ontwerp van bijhorende print mogelijk.

 • (Responsive) Webdesign

  Op maat van uw wens bouwen we een website om uw bezoekers ten allentijde de nodige informatie te verschaffen. float:left zorgt voor een nieuwe look voor uw bestaande website of bouwt samen met u een nieuwe website.

 • Content management

  Beheer uw website of applicatie door gebruik van een CMS (Content Management System) die wij voor u op maat maken of waarbij we ons baseren op bestaande pakketten. De nodige flexibiliteit van onze kant is hierbij de sleutel naar succes.

 • E-commerce

  Op zoek naar een webshop? Geen probleem, wij verzorgen uw webwinkel en bieden integratie met bestaande CRM- of boekhoudpakketten en mogelijkheden om online betalingen tot een goed eind te brengen.

 • Webapplicaties

  Applicaties op maat voor allerhande toepassingen op het web. Beheer van klanten, financiën, facturatie, … Elke potentiële beperking is een nieuwe uitdaging waar we graag een oplossing voor zoeken.

 • E-mailmarketing

  Houd uw klanten/prospecten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf. Promoot nieuwigheden in uw producten-/dienstengamma.

 • SEO-optimalisatie

  Search Engine Optimalisation is één van de belangrijkste factoren bij het uitbouwen van een website of andere online toepassing. Uw website kan bezocht worden maar nog interessanter is dat deze ook effectief bezocht wordt!

 • Mobiele websites (responsive website)

  Naast gestandaardiseerde websites is de groei van mobile web een grote factor om rekening mee te houden. Niet alle websites zijn op mobiele toestellen even toegankelijk. float:left maakt uw website mobiel ook interessant.

 • Social Media

  Integratie van social media in huidige of nieuwe online kanalen. Zorgen voor optimaal resultaat. Bent u nog niet aanwezig op Facebook, Twitter, … Geen probleem, zetten u op weg en zorgen dat u ‘mee’ bent.