Uw project in 6 stappen!

Om gestructureerd te werk te kunnen gaan zorgen we voor een overzichtelijke gang van zaken naar aanloop van een nieuw project.
De flow wordt opgedeeld in 6 stappen waarbij u telkens op de eerste rij bij betrokken bent. Elke stap is een deel van de puzzel om het project samen tot een goed eind te brengen.

 1. Meeting/Kennismaking + offerte

  Bij de aanvang van potentiële nieuwe projecten is een eerste samenkomst tussen beide partijen van cruciaal belang. Input van beide kanten is een eerste fase om een toekomstig project succesvol af te werken naar uw wens.
  Op basis van de kennismaking wordt een offerte opgesteld. Een verfijnde omschrijving van het project met bijhorend de werkposten in de offerte.

 2. Analyse en mockup

  Een analyse is belangrijk gegeven voor de verdere verloop van het project. Van zodra alles duidelijk is en we tot een consensus zijn gekomen wordt dit alles, indien gewenst, in een mockup verwerkt om u meteen een visueel, structureel beeld te geven van uw website of applicatie.

 3. Creatief concept

  Op basis van de besproken mockup worden de aparte elementen grafisch verwerkt en vormt alles één geheel. Uiteraard wordt ten allen tijde rekening gehouden met usability en andere belangrijke factoren binnen het ontwerpen.

 4. Development

  Na goedkeuring van het ontwerp kan de ontwikkeling van start gaan. Alles wordt volgens de web-standaarden van tegenwoordig opgebouwd zodat alle bezoekers de website/toepassing optimaal op hun scherm te zien krijgen. Alle eerder besproken onderdelen worden tot in de puntjes uitgewerkt en tussendoor krijgt u, als klant, gefaseerd enkele draft-versies te zien. Zo proberen we zo kort mogelijk op de bal te spelen en meteen in te grijpen indien er aanpassingen gewenst zijn.

 5. Afwerking en testing

  De ontwikkelde toepassing wordt uiteindelijk uitgebreid getest. Na interne testing en debugging wordt het project ter uwer beschikking gesteld en kan er door een andere groep mensen uitgebreid getest worden. Vervolgens worden eventuele bugs of verbeteringen zo snel mogelijk aangepakt!

 6. Lancering en opvolging

  Wanneer het project tot in de puntjes (door beide partijen) getest is geweest, zijn we klaar voor de volgende stap. Alles kan gelanceerd worden en tentoon gesteld worden aan het grote publiek. Hierbij kunt u, indien gewenst, een basis-opleiding krijgen rond beheer van de website (bij aanwezigheid van beheersysteem). De eerste dagen/weken wordt alles nauwkeurig in het oog gehouden en worden eventuele problemen prioritair aangepakt.